Vier uw huwelijk in ons gezelschap

Uw huwelijk is een heel bijzondere gebeurtenis! Op de grote dag stellen wij al onze knowhow tot uw dienst en werken wij met hart en ziel om dat unieke moment in uw leven piekfijn te laten verlopen. U zien stralen van geluk, daar doen wij het voor. Aarzel niet om een beroep te doen op onze diensten. Wij verzorgen uw huwelijksfeesten in Brussel, in het hele land en soms zelfs over de landsgrenzen heen.

 

Maak gebruik van ons vakmanschap

Wij staan steeds voor u klaar met een luisterend oor en nuttig advies en bedenken samen met u het feest van uw dromen. Wij garanderen u originaliteit, 'gastronomische klasse' en een uitstekende service, steeds voor een gerechtvaardigde en redelijke prijs.

 

Feesten in een uitzonderlijke zaal

Of het nu gaat om een huwelijk of een ander evenement (walking dinner, verjaardag, receptie, avondfeest…), Huîtrière & Eole stelt alles in het werk om u een onvergetelijk feest te laten beleven. En natuurlijk is dan ook de locatie belangrijk. Op onze pagina events vindt u de lijst van de prachtige zalen waar wij kind aan huis zijn met onze diensten.

 

Aarzel niet om ons te contacteren.

Voor advies of om een catalogus aan te vragenkunt u steeds uw traiteur contacteren per telefoon of per mail. Wij zullen u graag meer informatie verstrekken. Contacteer ons voor uw feesten in Brussel, de rest van België en het Groothertogdom Luxemburg. Wij verplaatsen ons ook met plezier naar Noord-Frankrijk.