Verlaat de platgetreden paden en durf een nieuwe weg in te slaan :
Gastronomie is volgens "Huîtrière & Eole" een subtiele mix van respect en durf, van traditie en vernieuwing.

Huwelijken & Andere feesten

Onze vakkennis tot uw dienst

Of het nu voor een huwelijksfeest is, een verjaardag, een receptie; in familieverband, met vrienden, met zakenrelaties,... dat is om het even. L'Huîtrière & Eole stelt zijn vakkennis en zijn professionalisme beschikbaar om u onvergetelijke momenten te laten beleven.
Met een luisterend oor en met goede raad bereiden wij samen het feest van uw dromen voor dat we op een originele manier zullen organiseren, met hoogstaande gastronomie en een uitstekende dienstverlening, en dit alles voor een correcte en billijke prijs.
Voor meer informatie over ons of om een catalogus aan te vragen, klik hier of bel ons op het nummer 02/726 93 60.

Onze locaties

De omstandigheden zijn steeds verschillend naargelang het feest bij u thuis doorgaat, in een feesttent of in één van de vele zalen waar wij vaker werken: afstand, beperkingen van de locatie, de timing, het aantal genodigden of een bijzondere wens qua smaak die voor u erg belangrijk is. We gaan er prat op deze bijzondere wensen in te kunnen willigen, u een dienst van hoogstaande kwaliteit aan te kunnen bieden en uw evenement vlot en succesvol te laten verlopen.

Onze zalen:

Voor meer informatie over ons of om een catalogus aan te vragen, klik hier of bel ons op het nummer 02/726 93 60. 

Het budget

Onze raadgevers - die mâitres d'hôtel zijn bij grote namen uit de sector - hebben jarenlange ervaring. Het is voor hen een genoegen samen met u een duidelijke en persoonlijke kostenraming op te stellen, waarop u uw budget precies kunt afstemmen. Ze begeleiden u op het terrein tot op de grote dag om de kleinste details in het oog te houden. Het is hun doelstelling dat uw feest uw verwachtingen overtreft en dat de magen van uw gasten met de fijnste spijzen verwend worden zonder uw portefeuille uit te hongeren.

Uw huwelijk

Uw huwelijk is een bijzondere gebeurtenis: op de dag zelf stellen wij al onze kennis en medewerkers ter beschikking om ertoe bij te dragen dat dit unieke moment in uw leven perfect verloopt. Voor ons is de dag geslaagd als wij ertoe bijgedragen hebben dat u straalt van geluk.
Met een luisterend oor en met goede raad bereiden wij samen het feest van uw dromen voor dat wij op een originele manier zullen organiseren, met "gastronomische klasse" en een uitstekende dienstverlening, en dit alles voor een correcte en billijke prijs.
Indien u de gerechten die u uw genodigden zult aanbieden zelf wilt beoordelen, dan nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze degustatiehoek. Daar zult u ons vakmanschap leren kennen; de beste manier om ter plaatse te proeven van ons gastronomisch meesterschap.