Verlaat de platgetreden paden en durf een nieuwe weg in te slaan :
Gastronomie is volgens "Huîtrière & Eole" een subtiele mix van respect en durf, van traditie en vernieuwing.

Evenementen

Organisatie

U wenst een belangrijk evenement te organiseren voor uw bedrijf of in persoonlijke kring? U wenst uw genodigden een originele en kwaliteitsvolle maaltijd aan te bieden, zoals in een toprestaurant, waarbij de gerechten, de excellente kwaliteit van de producten en de discrete efficiëntie van de medewerkers een onvergetelijke herinnering zullen nalaten, en dit alles voor een billijke prijs?
Dan is Huîtrière & Eole DE traiteur die u zoekt.

Indien u de gerechten die u uw genodigden zult aanbieden zelf wilt beoordelen, dan nodigen wij u uit in onze degustatiehoek. Naarmate u ons menu beter leert kennen, zult u een verscheidenheid aan smaken ontdekken; originele hapjes, gesofistikeerde en vernieuwende voorgerechten en smakelijke hoofdgerechten met uiterst verse seizoensgarnituur: de beste manier om kennis te maken met onze verfijnde keuken.

Op maat

U hebt bijzondere verplichtingen of wensen voor uw genodigden?
Wij staan klaar om een feest op maat te organiseren, het een persoonlijk tintje te geven, en er een hoogstaande gebeurtenis van te maken.
Wij geven u de nodige raad en stellen heel onze structuur en logistiek beschikbaar zodat uw feest een magisch moment wordt dat in het geheugen van de genodigden gegrift zal blijven.

Succes binnen handbereik

Of u het evenement zelf organiseert, of dit door een agentschap gedaan wordt, wij beginnen steeds met informatie in te winnen:

  • De genodigden : Wie zijn uw genodigden? Welke wensen hebben ze? …
  • De aanleiding van de receptie: Ter ere van wie? Waarvan? In welke omstandigheden? … 
  • Plaats & Datum: Hoe zit het met de timing? Hoe kunnen we het best de gekozen locatie benutten? ...

Dit lijkt een detail maar de antwoorden op deze vragen zijn cruciaal voor het welslagen van elk evenement tot in de kleinste details.

Wij luisteren naar uw vragen en geven u raad maar wij leggen niets op; u geeft ons aanwijzingen, u stelt uw ideeën en uw wensen voor, en samen organiseren wij een buitengewoon evenement.