Verlaat de platgetreden paden en durf een nieuwe weg in te slaan :
Gastronomie is volgens "Huîtrière & Eole" een subtiele mix van respect en durf, van traditie en vernieuwing.

Dagelijkse dienstverlening


Een volledig dienstenaanbod

Huîtrière & Eole stelt u een volledig gamma van algemene diensten voor, gaande van de levering van broodjes over prestigieuze recepties tot gastronomische zakenmaaltijden, naast een ruime keuze aan koude buffetten en koude schotels.

  • Menu's & Zakenlunches (5 menu's van de maand) 
  • Gemengde buffetten, Barbecue (catalogus) 
  • Koude Buffetten (catalogus) 
  • Koude schotels (catalogus) 
  • Broodjes en broodjesbuffet (catalogus) 
  • Amuse-bouches & Verrassingsbroden (catalogus) 
  • Kleine alledaagse desserten (catalogus) 
  • Zaal- en keukenpersoneel, materiaal te huur 
  • Wijnkaart en drank, … (catalogus)

Voor meer informatie over ons of om een catalogus aan te vragen, klik hier of bel ons op het nummer 02/726 93 60.

Dienstverlening op maat

Huîtrière & Eole levert u alles wat u nodig heeft om een receptie te organiseren: het materiaal,  het zaal- en keukenpersoneel, de wijnkaart en de drank, de decoratie,…

Al deze diensten op maat zijn beschikbaar voor uw evenementen, waaronder:

  • Galadiners(catalogus) 
  • Klassieke en speciale walking dinners (catalogus) 
  • Recepties & Cocktails (catalogus) 
  • Congressen & Seminars (consulteren)

Voor meer informatie over ons of om een catalogus aan te vragen, klik hier of bel ons op het nummer 02/726 93 60. 

Catering voor ondernemingen

Er werden verschillende concepten « Geïntegreerde catering voor ondernemingen » uitgewerkt voor uw seminars, opleidingsstages of businesslunches. Onze raadgevers zullen deze met plezier toelichten zodat een bepaalde ratio kwaliteit/rendabiliteit bepaald kan worden die beantwoordt aan uw verwachtingen. De Geïntegreerde catering voor ondernemingen omvat onderstaande diensten:

  • Ontbijten, lunches en warme maaltijden 
  • Catering voor opleidingen en seminars 
  • Restauratie voor ondernemingen – personeel en directie – van 20 tot 80 gasten per dag 
  • Personeelsfeesten

Voor meer informatie over ons of om een catalogus aan te vragen, klik hier of bel ons op het nummer 02/726 93 60.